Lajme nga komunatShkup

NP “Higjiena Komunale” – Shkup vazhdon me larje dhe dezinfektim të përditshëm të bulevardeve dhe rrugëve

Në kuadër të situatës së re të krijuar lidhur me pandeminë me virusin Covid19, ekipet e NP Higjiena Komunale-Shkup çdo ditë bëjnë larje makinerike me autocisterna dhe dezinfektim të bulevardeve dhe rrugëve më të mëdha në të gjitha komunat e qytetit.

Shkup, 10 prill 2020 (MIA) – Në kuadër të situatës së re të krijuar lidhur me pandeminë me virusin Covid19, ekipet e NP Higjiena Komunale-Shkup çdo ditë bëjnë larje makinerike me autocisterna dhe dezinfektim të bulevardeve dhe rrugëve më të mëdha në të gjitha komunat e qytetit.

“Angazhimi ynë kryesor mbetet mirëmbajtja e nivelit maksimal i pastërtisë publike në qytetin e Shkupit” informojnë nga NP “Higjiena Komunale” – Shkup. ar/

 

Back to top button
Close
Close