СветСвет.Портал

Новозеландската полиција го вклучи хиџабот во службената униформа

Полицијата во Нов Зеланд го вклучи хиџабот во официјалната полициска униформа за да ги охрабри муслиманските жени да се приклучат.

Back to top button
Close
Close