0_Магазин.ПорталЗанимливости

Новогодишниот дочек на Тајмс сквер ќе биде виртуелен

Наместо тоа, ќе се организира виртуелна новогодишна забава на истото место, што милиони луѓе ширум светот ќе можат да го следат преку интернет. Сепак, организаторите истакнуваат дека ограничен број луѓе ќе бидат пуштени на Тајмс сквер заради емитување на свеченоста.

Back to top button
Close
Close