Фотосервис

Ново инклузивно игралиште во Карпош

Прес-конфернција на градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев пред новото инклузивно игралиште во Карпош

Back to top button
Close
Close