Општински вестиСкопје

Ново детско игралиште во дворот на градинката „11 Октомври“

Ново детско игралиште доби детската градинка „11 Октомври“ во Скопје Север. Игралишето е дел од проектот за набавка на урбана опрема за надворешниот простор на сите детски градинки во Општина Бутел.

Back to top button
Close
Close