Svet.SlajderЕвропа

Новите рестриктивни мерки во Британија наидоа на силни реакции во јавноста и деловните кругови

Новите рестриктивни мерки што ги најави британскиот  премиер Борис Џонсон во борбата против коронавирусот наидоа на силни реакции во јавноста и деловните кругови во Британија, а опозициските лабуристи бараат појаснување на предлозите за користење на армијата за поддршка на полицијата како дел од новите рестриктивни мерки за борба против вирусот.

Back to top button
Close
Close