Svet.SlajderЕвропа

Новинарите ќе бидат меѓу првите кои во Русија ќе добијат вакцина против Ковид-19

Новинарите ќе бидат меѓу првите кои ќе примат вакцина против коронавирус, заедно со претходно најавените лекари и наставници, изјави Кирил Дмитриев, шеф на Рускиот фонд за директни инвестиции.

Back to top button
Close
Close