БизнисБизнис.ПорталЕкономија

Нови услуги на шалтерите на АД „Пошта на Северна Македонија“

АД „Пошта на Северна Македонија“ денеска соопшти дека согласно потпишаниот договор со Халк Банка, покрај постоечките услуги, на нивните шалтери може да се извршуваат нови услуги.

Back to top button
Close
Close