0_Магазин.ПорталПатувања

Нови уникатни зданија најавени за годинава и наредниот период

Новата библиотека во њујоршката населба Фар Рокавеј ќе биде двојно поголема од старата на истата локација, нудејќи им на граѓаните двојно поголема содржина и простор. Покрај тоа, во средината на 2021 година, изградбата на центар за изведувачки уметности во Тајпеј, Тајван, ќе биде завршена по осум години.

Back to top button
Close
Close