0_Магазин.ПорталНаука и технологија

Нови „Реј-бан“ паметни очила на Фејсбук

Цената е 299 долари и достапни се во 20 различни дизајни. Засега можат да се купат во САД, Австралија, Канада, Ирска, Италија и Велика Британија.

Back to top button
Close
Close