Општински вестиСкопје

Нови паркинг-места кај трговскиот центар „Три бисери“ во Аеродром

Во Општина Аеродром деновиве се работи кај трговскиот центар „Три бисери“, каде што се врши поплочување на нов простор, со што ќе се обезбедат нови паркинг-места за потребите на жителите од тој дел на Општината.

Скопје, 15 јануари 2020 (МИА) – Во Општина Аеродром деновиве се работи кај трговскиот центар „Три бисери“, каде што се врши поплочување на нов простор, со што ќе се обезбедат нови паркинг-места за потребите на жителите од тој дел на Општината.

Исто така, службите вршат редовна санација на пешачките јавни површини во непосредна близина на детската градинка „Лале“ во населбата Јане Сандански, наведуваат од Општина Аеродром. вг/сп/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close