ЕвропаЕвропа.Портал

Нови ограничувања во Париз и уште 11 француски градови поради епидемијата

Во Париз и 11 други француски градови кои се сметаат за епидемиолошки високоризични, од денеска ќе стапат во сила нови рестриктивни мерки, кои ќе бидат во сила во следните 15 дена, со можност да бидат продолжени.

Back to top button
Close
Close