Избрано

Новата облека на Борисов

Вториот бран на коронавирус веќе започна, а Борисов го пречекува во нова улога - оној на добар пастир, љубезен и дарежлив со парите на даночните обврзници.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close