Општински вестиСкопје

Нова водоводна мрежа на „Дижонска 1“ во Општина Чаир

ЈП „Водовод и канализација“ - Скопје поставува нова водоводна мрежа на „Дижонска 1“ во Општина Чаир, инвестиција вредна 2.800.000 денари.

Back to top button
Close
Close