0_Магазин.ПорталНаука и технологија

Нова иницијатива за барање докази за вонземска технологија

Иницијативата, наречена „Проект Галилео“, бара инсталирање и употреба на светска мрежа на средни телескопи, камери и компјутери за проучување на неидентификувани летачки објекти.

Back to top button
Close
Close