0_Web_АктуелноБизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Нов систем за наводнување во валандовскиот регион

Премиерот Зоран Заев денеска ќе ја пушти во употреба капиталната инвестиција - систем за наводнување во валандовскиот регион. Станува збор за реализацијата на втората фаза на „Проектот за наводнување на јужната долина на реката Вардар“.

Back to top button
Close
Close