Svet.SlajderСветСвет.Портал

Нов празник во САД, во цела земја се одбележуваше крајот на ропството

Со паради, фестивали, излети во природа и часови по историја, Американците го прославија новиот национален празник Џунтинт низ целата земја, со кој се одбележува крајот на ропството во САД.

Back to top button
Close
Close