0_Македонија.ПорталОпштество

Нов повик за наставници за напредување во звање ментор

Министерството за образование и наука денеска објави повторен повик за пријавување наставници од основни училишта за напредување во звање ментор. Може да се пријават наставници од основните училишта од кои на првиот повик немаше пријавени кандидати или не ги исполнуваа условите.

Back to top button
Close
Close