Дописници МКДКултураКултура.ПорталОпштински вести

Нов двоброј на списанието за книжевнист, уметност и култура „Раст“

Излезе новиот двоброј на списанието за книжевност, уметност и култура „Раст“ чиј издавач е Друштвото на писатели „Битолски книжевен круг“-Битола.

Back to top button
Close
Close