ЕвропаЕвропа.Портал

Норвешка: Русија е одговорна за кибер нападот на нашиот Парламент

Русија е одговорна за кибер нападот, кој во август е извршен на норвешкиот Парламент, изјави денеска норвешката министерка за надворешни работи Ине Ериксен Сореиде.

Back to top button
Close
Close