BiznesBiznes.PortalEkonomi

Normat e interesit në tetor shënojnë ulje

Edhe në tetor shënohet trend i uljes së normës mesatare të interesit të kredive e cila sipas të dhënave të Bankës Popullore është 4.68 për qind dhe shënon ulje prej 0.02 pikë përqindje në nivel mujor dhe 0.37 pikë përqindje në nivel vjetor. Norma mesatare e interesit për depozitat totale mbeti në nivelin 0.98 për qind nga muaji i kaluar, ndërsa në bazë vjetore ka pasur rënie prej 0.30 pikë përqindje.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close