0_Web_АктуелноГраѓански сектор

Ноќна „Критична маса“ за поголема безбедност во сообраќајот

Неформалното здружение за урбан велосипедизам „На точак“ ја организира 87-та Критична маса насловена „Бараме мерки за ноќните ѕверки“. Таа е посветена на безбедноста во сообраќајот и на системските промени што треба да се направат за да се заштитат поранливите категории граѓани.

Back to top button
Close
Close