0_Magazinë.PortalSkena

Njëzet e pesë filmat më të tmerrshëm në Netfliks (video)

Për adhuruesit e filmave horror, revista "Kosmopoliten" publikoi listë prej 25 filmave më të tmerrshëm, të qasshëm në Netfliks. Ajo fillon me filimin "Insidious" të vitit 2010, klasikën filmike "Poltergeist" dhe "Bird Box" me Sandra Bulok, film para dy viteve.

Los Anxhelos, 20 shkurt 2020 (MIA) – Për adhuruesit e filmave horror, revista “Kosmopoliten” publikoi listë prej 25 filmave më të tmerrshëm, të qasshëm në Netfliks. Ajo fillon me filimin “Insidious” të vitit 2010, klasikën filmike “Poltergeist” dhe “Bird Box” me Sandra Bulok, film para dy viteve.

25. Insidious

24. Poltergeist

23. Bird Box

22. The Silence

21. The ritual

20. Death note

19. 47 Meteres Down

18. The Invitation

17. Cargo

16. Carrie

15. Sercret Obsession

14. Velvet Buzzsaw

13. The Sixth Sense

12.  The Conjuring

11.  The Witch

10. The Village

 

9. The Babysitter

8. Coraline

7. Little Evil

6. Scream 4

5. Final Destination

4. Satanic

3. The Vault

2. Tusk

1. All the Boys Love Mandy Lane

Filmi “All the Boys Love Mandy Lane” është rrëfim për një “gjimnaziste të paprekur” (Amber Hart), e cila, në kundërshtim me të gjitha pritjet, paraqitet në një aheng, por aty të gjithë fillojnë të vdesin në mënyra misterioze. bsh/

 

Таг
Back to top button
Close
Close