Biznes

Një tetovar fitues i MINI ONE nga skedina instant e Mini dhe Maksi të Lotarisë shtetërore

Meridon Murtezani nga Tetova është fituesi më i ri i automjetit MINI ONE nga skedina instant e Mini dhe Maksit të Lotarisë shtetërore.

Shkup, 21 janar 2020 (MIA) – Meridon Murtezani nga Tetova është fituesi më i ri i automjetit MINI ONE nga skedina instant e Mini dhe Maksit të Lotarisë shtetërore.

Çelësat ia dhanë para sallonit të M-Kar në Shkup.

Skedinën fituese e kishte blerë në qendrën tregtare Palma Moll në Tetovë në pikën e shitjes së Lotarisë shtetërore.

Skedina instant Mini Maski në shitje është prej 6 shtatorit të vitit 2019, ndërsa si shpërblime kryesore nga kjo instant skedinë janë 10 automjete BMW X1 dhe pesë automjete MINI ONE. Përveç automjeteve skedina ofron mundësi edhe për shumë shpërblime me para. ls/shk/

 

Back to top button
Close
Close