EvropëEvropë.Portal

Një studim i ri mund ta dëshmojë efikasitetin e AstraZenekës kundër llojit brazilian

– Të dhënat preliminare të hulumtimit të ri të zbatuar në Universitetin në Oksford tregojnë se vaksina kundër Kovid-19 e AstraZenekës dhe Oksfordit është efikase kundër llojit brazilian ose P1, deklaroi një burim i njoftuar me këtë studim.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close