0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalLajme nga komunatShkup

Një shofer i mopedit është lënduar rëndë në një aksident në Shkup

Një shofer i mopedit është lënduar rëndë në një nga 27 aksidenteve që kanë ndodhur gjatë dy ditëve të fundit në rajonin e SPB Shkup. Në 11 aksidente lëndime më të lehta kanë marrë 11 persona, ndërsa në 15 është shkaktuar dëm material.

Shkup, 2 janar 2020 (MIA) – Një shofer i mopedit është lënduar rëndë në një nga 27 aksidenteve që kanë ndodhur gjatë dy ditëve të fundit në rajonin e SPB Shkup.

Në 11 aksidente lëndime më të lehta kanë marrë 11 persona, ndërsa në 15 është shkaktuar dëm material.

Sipas të dhënave nga SPB Shkup, policia nga komunikacioni ka përjashtuar dy shoferë të cilët e kanë drejtuar automjetin nën ndikimin e alkoolit dhe dy automjete të paregjistruara.

Me ndihmën e karrotrecit janë larguar tetë automjete.

Është sanksionuar edhe një shofer i cili ka kaluar në udhëkryq në dritën e kuqe të semaforit. fb/

Back to top button
Close
Close