0_Maqedoni.PortalKronikëKronikë.PortalShoqëri

Një punëtor humbi jetën derisa po punonte në lokomotivë

- Në hekurudhën ndërmjet stacionit hekurudhor "Agino sello" dhe stacionit hekurudhor "Delladrovc", S.B. (51) nga fshati Konjare e poshtme, e Kumanovës, i cili po punonte në lokomotivë, dje ishte ndjerë keq, pas çka nga ana e S.D. (63) nga Kumanova ishte dërguar në stacionin policor "Milladinovc" ku nga mjeku i ndihmës urgjente mjekësore ishte konstatuar vdekja. 

Back to top button
Close
Close