Lajme nga komunatShkup

Një pjesë e Vizbegut pa ujë për shkak të defektit rrugor

Për shkak të defektit të tubacionit rrugor me diametër 80 milimetra në rrugën "Pelagonia" 63, sot nga ora 14:30 ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë konsumatorët e asaj rruge dhe nga rrugët "3" dhe "37" në Vizbeg.

Shkup, 17 shtator 2020 (MIA) – Për shkak të defektit të tubacionit rrugor me diametër 80 milimetra në rrugën “Pelagonia” 63, sot nga ora 14:30 ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë konsumatorët e asaj rruge dhe nga rrugët “3” dhe “37” në Vizbeg.

Siç njoftojnë nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizime” – Shkup, ndërprerja e furnizimit me ujë do të zgjasë deri në mënjanimin e defektit. bs/bsh/

Back to top button
Close
Close