Lajme nga komunatShkup

Një pjesë e Qendrës së Shkupit pa ujë

Për shkak të një defekti në bulevardin “Shën Cirili dhe Metodi” (afër Misionit të BE-së) në qendër të Shkupit, ndërprerje të furnizimit me ujë sot kanë shfrytëzuesit e rrugës “Nënë tereza”, “Sharski odredi”, “Shën Cirili dhe Metodi”, “Dame Gruev”, “Dimitrije Çupovski” dhe “Shën klimenti I Ohrit”.

Back to top button
Close
Close