Lajme nga komunatServise informueseShkup

Një pjesë e Qendrës pa ujë

Një pjesë e Komunës Qendër të Shkupit do të jetë sot pa ujë për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit në kryqëzimin e rrugëve "Kej 13 Nëntori" dhe "Mirçe Macan".

Shkup, 29 qershor 2020 (MIA) – Një pjesë e Komunës Qendër të Shkupit do të jetë sot pa ujë për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit në kryqëzimin e rrugëve “Kej 13 Nëntori” dhe “Mirçe Macan”.

Nga ora 9 deri në mënjanimin e defektit ujë nuk do të kenë as shfrytëzuesit e shtegut nga hoteli “Holidej In” deri te bul “Koço Racin”, kumtoi NP “Ujësjellës dhe kanalizim” – Shkup. mb/

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close