Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Një person nga fshati Pçinja në Kumanovë e humbi jetën nga zjarri në shtëpi

B.J. prej fshatit Pçinja të Kumanovës ka humbur jetën pas shpërthimit të zjarrit në shtëpinë e tij, informuan nga MPB-ja.

Kumanovë, 6 janar 2020 (MIA) – B.J. prej fshatit Pçinja të Kumanovës ka humbur jetën pas shpërthimit të zjarrit në shtëpinë e tij, informuan nga MPB-ja.

Shpërthimi i zjarrit është paraqitur në orën 04:00 të mëngjesit në Njësinë e Zjarrfikësve në Kumanovë. Zjarri ka përfshirë pjesën më të madhe të katit të shtëpisë, ku ka pasur materiale. si letra dhe tekstil.

Sipas informatave të para, zjarri shpërtheu nga një furrë katërkëndëshe që nxehte shtëpinë e të ndjerit. bsh/

Back to top button
Close
Close