EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Një pako e dyshimtë gjendet në afërsi të Kabinetit të Thereza Mej

Policia e Londrës kumtoi se e ka bllokuar rajonin rreth rrugës "Dauning" në Londër, në të cilën ndodhet Kabineti i kryeministres britanike, Teheraza Mej, për shkak të gjetjes së një "pakoje të dyshimtë".

Londër, 23 maj 2019 (MIA) – Policia e Londrës kumtoi se e ka bllokuar rajonin rreth rrugës “Dauning” në Londër, në të cilën ndodhet Kabineti i kryeministres britanike, Teheraza Mej, për shkak të gjetjes së një “pakoje të dyshimtë”.

“Policia speciale ndodhet në vendin e ngjarjes”, thuhet në kumtesën e shkurtër të policisë e publikuar në Tuiter.

Për shkak të bllokadës, të gjithë këmbësorët dhe automjetet janë riorientuar në rrugët përreth. shk/

Таг
Back to top button
Close
Close