0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunatShoqëri

Një numër i konsiderueshëm i mjekëve dhe infermiereve të cilët kanë punuar në favor të ushtrisë nesër do të sistemohen në klinika, paralajmëroi Shekerinska

Ministria e Mbrojtjes pret udhëzime nga Shtabi i krizave dhe nga Ministria e Shëndetësisë për vendosje  të pjesëtarëve të ARM-së para spitaleve në Shtip, te një pjesë e spitaleve filluan prej të premten, ndërsa për spitalet tjera  sipas rrëmujës dhe presionit pret  të fillojë gjatë javës së ardhshme, kumtoi sot nga Shtipi, ministrja e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska. Potencoi se si armatë i kanë kapacitetet, njerëzit dhe përvojën.

Back to top button
Close
Close