0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.Slajder

Një nga kompanitë më të mëdha botërore për patundshmëri Re/Maks fillon me punë në tregun e Maqedonisë së Veriut

Nënkryetari i Qeverisë i angazhuar për çështje ekonomike, koordinim të resorëve ekonomikë dhe investime, Fatmir Bytyqi, në kuadër të vizitës së punës në Konfederatën zvicerane, u takua me nënkryetarët e Re/Maks Evropa, Kurt Llukas dhe Adrian Buri.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close