BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Një medium i qeverisë amerikane dënon gazetarë për shkak të materialit për Sorosin

Një kompani radiotelevizive e qeverisë amerikane, e cila imiton program jashtë vendit, njoftoi se do të dënojë të punësuarit përgjegjës për material televiziv për Xhorxh Soros, të cilët kanë shkelur etikën dhe standardet profesionale.

Back to top button
Close
Close