Korrespondentë MKDKronikë

Një kumanovar për pak do të paguante 10.000 euro, duke menduar se i shpëton vajzën dhe dhëndrin nga burgu

Një kumanovar (86) ka qenë viktimë potenciale të një mashtruesi i cili i ka kërkuar para për dhëndrin e tij të mos shkojë në burg, për shkak të aksidentit të dyshuar trafiku, informoi sot SPB Kumanovë.

Kumanovë, 18 shtator 2020 (MIA) – Një kumanovar (86) ka qenë viktimë potenciale të një mashtruesi i cili i ka kërkuar para për dhëndrin e tij të mos shkojë në burg, për shkak të aksidentit të dyshuar trafiku, informoi sot SPB Kumanovë.

Mashtruesi i ka kërkuar 35.000 euro që dhëndri i tij të mos shkojë në burg, sepse në aksidentin e dyshuar jetën e ka humbur një emigrant i mitur. Tetëdhjetë e gjashtëvjeçari kumanovar është pajtuar të paguajë 10.000 euro, por i është lajmëruar vajzës së tij e cila e ka informuar se personi, përpiqet ta mashtrojë.

Vajza (54) e personit të moshuar, dje në orën 9:30 e ka denoncuar rastin në SPB Kumanovë.

Policia po ndërmerr masa për ndriçimin e rastit. am/ar/

Back to top button
Close
Close