EvropëEvropë.Portal

Një i punësuar në Bankën Qendrore Evropiane pozitiv në koronavirus

Banka Qendrore Evropiane komunikoi se një i punësuar e saj është infektuar me koronavirus dhe tani ai e merr kujdesin e duhur mjekësor.

Frankfurt, 10 mars 2020 (MIA) – Banka Qendrore Evropiane komunikoi se një i punësuar e saj është infektuar me koronavirus dhe tani ai e merr kujdesin e duhur mjekësor.

Në komunikatë shtohet se rreth 100 kolegë të cilët kanë punuar në afërsi të pacientes përkohësisht do të shkojnë në punë. Hollësisht janë pastruar dhe dezinfektuar të gjitha hapësirat e bankës.

BQE informoi se dje me sukses është testuar sistemi për punë nga largësia, me qëllim që pjesa më e madhe prej 3.500 të punësuarve të mund të punojnë nga shtëpia. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close