BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Një grup demonstrantë para Kuvendit serb e kanë sulmuar aktorin Sergej Trifunoviq

Një grup demonstrantë para Parlamentit serb e kanë sulmuar liderin e Lëvizjes së Qytetarëve të Lirë, Sergej Trufunoviq, transmetuan disa media, të cilat raportojnë nga ngjarja.

Beograd, 8 korrik 2020 (MIA) – Një grup demonstrantë para Parlamentit serb e kanë sulmuar liderin e Lëvizjes së Qytetarëve të Lirë, Sergej Trufunoviq, transmetuan disa media, të cilat raportojnë nga ngjarja.

“Dëgjova prej disa personave se janë njerëz nga protesta, disa tjerë thonë se janë tifozë të disa klubeve, ata të cilët e kanë sulmuar Sergejin dhe e kanë qëlluar. Kjo është e tëra”, tha Dragan Gjilas. [

Dy fotoreporterë të N1 e kanë parë turmën, por nuk mund të konfirmojnë se grupi e ka ndjekur Trifunoviqin. bsh/

 

Back to top button
Close
Close