Korrespondentë MKDLajme nga komunatShoqëri

Një fëmijë pesëvjeçar dërgoi në izolim 14 fëmijë, dy përkëdhelëse dhe një edukatore

Një 71-vjeçar nga Kavadari ka vdekur nga koronavirusi në klinikë, ndërsa një fëmijë pesëvjeçar "dërgoi" në izolim 14 fëmijë, dy përkëdhelëse dhe një edukatore kopshti.

Back to top button
Close
Close