Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Një fëmijë njëvjeçar nga Negotina dërgoi në izolim shtatë fëmijë dhe tre të punësuar në kopsht

Një fëmijë njëvjeçar nga Negotina është pozitiv në Kovid-19, ndërsa në izolim janë shtatë fëmijë dhe tre të punësuar në kopsht për fëmijë, deklaroi për MIA-n, mjeku Riste Jovanovski, specialist epidemiolog pranë Qendrës për shëndet publik në Kavadar.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close