BotëBotë.PortalKorrespondentë Botë

Një banor i ri i Teksasit ka vdekur prejse ka marrë pjesë në një “koronavirus festë”

Një banor tridhjetë vjeçar nga San Antonio, Teksas, ka shkuar  në një "koronavirus festë" pas së cilës është sëmurë dhe ka vdekur.

Uashington, 12 korrik 2020 (MIA) – Një banor tridhjetë vjeçar nga San Antonio, Teksas, ka shkuar  në një “koronavirus festë” pas së cilës është sëmurë dhe ka vdekur.

“Kam menduar se është gënjeshtër u ka thënë pacienti i ri infermiereve para se të vdesë.

Festa është organizuar nga një person i infektuar me Kovid-19, dhe ideja ka qenë të  shikohet nëse  virusi  është real dhe nëse dikush mund të infektohet.

Mediat amerikane transmetojnë raporte për mbajtje të koronavirus festave nga ane e të rinjve në shtetet si Arizona ose Teksas, lajmëroi korrespondenti i MIA-s.

Kryesisht ata janë skeptikë dhe mendojnë se koronavirusi është gënjeshtër ose propagandë. bk/sa/

 

Таг
Back to top button
Close
Close