EvropëEvropë.Portal

Një aeroplan “Boing 737” mbi Rusinë përgatitet për aterim të detyrueshëm

Një aeroplan i udhëtarëve Boing 737 i kompanisë "Nordik erlajns" në fluturimin nga Krasojarsku drejt Moskës përgatitet për aterim të detyrueshëm në aeroportin, nga i cili ka fluturuar për shkak të problemeve me krahët e aeroplanit, kumtoi pres-shërbimi i aeroportit.

Moskë, 10 shkurt 2020 (MIA) – Një aeroplan i udhëtarëve Boing 737 i kompanisë “Nordik erlajns” në fluturimin nga Krasojarsku drejt Moskës përgatitet për aterim të detyrueshëm në aeroportin, nga i cili ka fluturuar për shkak të problemeve me krahët e aeroplanit, kumtoi pres-shërbimi i aeroportit.

Në aeroplan ka 100 njerëz, njoftuan mediat ruse.

“Pas fluturimit, krahët e aeroplanit “Boing 737” i kompanisë “Nordstar erlajns” nuk arritën të tërhiqen, kështu që ekuipazhi vendosi ta shpenzojë karburantin dhe të kthehet në aeroportin në Krasnojarsk, qëndron në kumtesë. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close