EvropëEvropë.Portal

Një adoleshente britanike protestoi pesë orë në Arktik

Aktivistë të rinj të udhëhequr nga suedezja, Greta Tunberg po protestojnë në të gjithë botën. Ndërsa sot, kjo gjithashtu ndodh gjatë pandemisë së koronës në mënyrë që të ndalen ndryshimet klimatike dhe të zbuten efektet e saj.

Back to top button
Close
Close