0_Македонија.ПорталОпштество

Нивоата на повеќето реки во земјава под октомврискиот просек

Сите реки, освен Вардар кај Велес, Црн Дрим кај Ложани и Пчиња кај Катлановска Бања и Пелинце, денеска се под просекот за октомври, покажуваат хидролошките мерења.

Back to top button
Close
Close