0_Maqedoni.PortalShoqëri

Niveli i ujit të lumenjve është zvogëluar në krahasim me ditën e djeshme

Niveli i ujit të lumenjve  në vend është zvogëluar në krahasim me ditën e djeshme, ndërsa rritje të nivelit të ujit kanë lumenjtë Vardar në vendin matës në Demir Kapi, Treska në vendin matës Makedonski Brod, Strumica në vendin matës Sushevë dhe Cërna Reka në Novac.

Back to top button
Close
Close