0_Magazinë.PortalShkencë dhe teknologji

Niveli i radiacionit në Hënë është alarmant i lartë

Hulumtimet e reja theksojnë se astronautët të cilët do të udhëtojnë në Hënë si pjesë e misionit Artemis të. Agjencisë Hapësinore amerikane NASA në vitin 2024, do të ekspozohen në rrezatim 200 herë më të lartë se si në Tokë.

Back to top button
Close
Close