0_Maqedoni.PortalShoqëri

Nivelet e ujit në pjesën më të madhe të lumenjve në vend mbi mesataren për në janar

Nivelet e numrit më të madh të lumenjve në vend janë mbi mesataren për në janar, tregojnë të dhënat e Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike. Nivelet e Liqenit të Ohrit dhe Prespës janë rreth mesatares për në janar, ndërsa Liqeni i Dojranit niveli është mbi mesataren për këtë muaj.

Back to top button
Close
Close