0_Maqedoni.PortalShoqëri

Nivelet e më shumë lumenjve në vend nën mesataren për tetorin

Të gjitha lumenjtë, përveç Vardarit në Veles, Drinit të Zi në Lozhan dhe Pçinja në Banjë dhe Pellnicë, sot janë nën mesataren për tetorin, tregojnë matjet hidrologjike.

Back to top button
Close
Close