0_Web_АктуелноПолитикаПолитички партии

Николовски:Мора да продолжиме со силни реформи во делот на борбата против корупцијата и во функционалноста на системот.

Поставувањето вицепремиер кој има портфолио за борба против корупција и криминал, праќа силна порака дека отвораме силен фронт без круполозен, неселективен, законот мора да важи за секого подеднакво, никој не смее да смета на партиска поддршка доколку згреши. Ние таа порака веќе ја праќање и тоа е процес низ кој ќе се движиме. Мора да продолжиме со силни реформи во делот на борбата против корупцијата и во функционалноста на системот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close