Политички партии

Николовски: Ги креираме најдобрите решенија заедно со граѓаните

Попладнево во рамките на теренските активности „Најдоброто за нашата општина“, генералниот секретар Љупчо Николовски учествуваше на маалска средба со граѓаните од општина Аеродорм, заедно со градоначалникот на општина Аеродром Златко Марин и претседателката на ОО СДСМ Аеродром Љубица Јанчева.

Back to top button
Close
Close